Elektrotechniek

TGO is uw technisch installateur op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen, fabrieken, winkels en ziekenhuizen.

Duurzame technische installaties

Als technisch installatiebedrijf dragen wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Onze E-installaties kenmerken zich dan ook door een duurzaam karakter. Verlichting is een van de makkelijkste en snelste manieren om energie te besparen. Het overschakelen op een duurzame verlichtingsinstallatie heeft direct invloed op energieverbruik en verbetert vaak de lichtkwaliteit. Denk bij duurzame verlichtingsinstallaties bijvoorbeeld aan het gebruik van lichtbronnen met een lange levensduur zoals LED-lampen. Deze gaan langer mee, waardoor de kosten aan het eind van de levensduur lager zijn. Bovendien zijn ze energiezuiniger, wat leidt tot lagere stroomkosten en een verminderde CO₂-uitstoot. Ook het toepassen van vraaggestuurde installaties bespaart vaak tot wel 30% aan energie. Standaard passen wij in onze technische installaties LED-verlichting toe. En wij kunnen ook bestaande TL-armaturen ombouwen en deze armaturen geschikt maken voor LED-lampen.

Naast het installeren van duurzame E-installaties, ontwerpen en beheren & onderhouden wij deze technische installaties ook.

> Lees meer over het ontwerpen van E-installaties
> Lees meer over het beheren & onderhouden van E-installaties
> Meer weten over onze E-installaties? Neem contact met ons op